Gourmet-kuchar běrny z twarohom poruča

Běrny z twarohom – a w Serbach wězo z lanym wolijom – su něšto dobre, ale maja njedźiwajcy toho image jědźe chudych ludźi. Tola Stephan Mießner, wot najnowšeho třeći z "hwězdu" tak mjenowaneje "gourmet-biblije" Michelin wuznamjenjeny kuchar w sakskej stolicy přeradźi bulwarnej nowinje potajnstwo najlěpšich chłóšćenkow: jednore jědźe kaž běrny z twarohom derje činić.

Štôž knižny wjednik přez najwosobniše hosćency doma nima, móže sej "Elements" w Drježdźanach spomjatkować. Nimo "Caroussel" a "Bean&Beluga", dalšeju kralow Drježdźanskich kuchnjow. Nam přerěznym serbskim chěžkarjam, kotřiž za tajkele hejsowanje dosč fenkow wyše nimaja, wostanje tróšt, zo je we Łužicy wjele ludźi, kotřiž woblubowane jednore jědźe na najwyšim niwowje poskićuja. 🙂

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden / Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden / Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden / Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden / Ändern )

Verbinde mit %s


%d Bloggern gefällt das: